Hledáme nejlepšího, nejpřátelštějšího a dalšího nej... uživatele/lku Signálů

Hledá se nový Fénomen

15. 1. 2008 20:33
Rubrika: Aktuálně | Štítky: fénomen , signaly , uživatel , uživatelka

V tomto roce nás čeká nevídaná internetová anketa. Já a jeden z uživatelů (není bezejmenný jmenuje se Vašek) jsme zjistili, že na Signálech ještě neproběhla žádná velká anketa takových rozměrů, že by se zvolilo třeba nejsympatičtější děvče či kluk na Signálech.

A kdo vlastně by mohl být ten nejlepší Fénomen? Ten kdo hodně příspívá na diskuze, má pěkný blog či cokoliv jiného? My s vaškem jsme se rozhodli, že to uděláme na tomto modelu; rozdělíme uživatelstvo do kategorií(Blog, Fórař, dívka, kluk,...) a poté, co vzejdou z ankety po kategoriích ti nejlepší, určíme podle výsledků první TOP desítku, ze které zvolíme(nebo spíše vy zvolíte pomocí svých hlasů) ten pravý Fénomen Signálů, pro letošní rok.

Anketa to jistě bude zajímavá, ale jedinou chybou tu je že né všichni jsou zde známí lidé, lidičky a lidičkové, což může působit na vás pateticky proč virtuálně voli někoho, koho vlastně vůbec neznám. Nám však jde pouze o zjištění vašich preferncí na jednotlivých uživatelích a zaroveňˇtaké o to, aby se zvíšila větší akceschopnost těch dalších, kteří na Signálech ještě zvlášť neprofitují a mohli by to změnit a také k přilákání dalších, kteří mohou náš portl obohatit.

Nuže, anketa již začala. Přispívejte prvními hlasy do diskuze Fénomen Signály 2008.

Zobrazeno 1369×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz